Kamarikuoro Qoro Quandon ja Seitakuoron vuosi sitten alkanut yhteistyö saa jatkoa, kun lappilainen Seitakuoro saapuu Qoro Quandon vieraaksi.

Seitakuoro on yli 60-vuotias lappilainen kuoroinstituutio, joka tähtää toiminnassaan aina vaikuttaviin ja kokonaisvaltaisiin konserttielämyksiin. Viime vuosien merkkitapahtumia ovat olleet sävellyskilpailun järjestäminen, Lappi-äänitetrilogian viimeistely keskellä koronapandemiaa, Lapin laajuinen joulukonserttikiertue, juhlavuoden tilausteokset sekä vavahduttava uuden musiikin pääsiäiskonsertti. Seitakuoroa johtaa Kadri Joamets.

Qoro Quando on vantaalainen kamarikuoro, joka on toiminut vuodesta 2001. Kuoroa ohjaa palo tehdä yhdessä korkeatasoista kuorotaidetta. Intohimo laulamiseen ja halu kehittyä sitoo laulajat yhteen luoden yksilöllisen, hyvin moneen muotoutuvan kuorosoinnin. Qoro Quando on kunnianhimoinen, mutta rento yhteisö, joka tarttuu innolla monipuoliseen ja haasteelliseen ohjelmistoon. Qoro Quandoa johtaa Jori Männistö.

Konsertissa kuullaan sekä kuorojen omia että yhteistä ohjelmistoa, joiden avulla yleisö pääsee paikasta ja tunnelmasta toiseen. Seitakuoro vie kuulijan mm. matkalle pohjoiseen ja viilenevään luontoon. Qoro Quandon mukana päästään kurkistamaan vielä kevääseen sekä elämän koskettaviin hetkiin. Yhteisnumeroissa hyödynnetään kahden kuoron voimaa, jolla mm. Toivo Kuulan upea Auringon noustessa saadaan heräämään todelliseen loistoonsa.

SeitaQ-konsertti 23.9.2023 klo 19 Olaus Petrin kirkossa (Minervankatu 6, 00100 Helsinki)
Liput 15€ ennakkoon, 20€ ovelta.
Ennakkoliput myynnissä Qoro Quandon Holvi-verkkokaupassa konsertti-iltaan klo 18 saakka. Ovella lipunmyynti aukeaa klo 18.30.

Lämpimästi tervetuloa!

Share This